luni, 14 iulie 2014

Se pot face bani online ?

Ei bine, da !!! Se pot face, dar cum? Proabil ca si tu te intrebi ca multi altii ! Probabil ca si tu ai incercat site-uri care iti promit ca te vei imbogati peste noapte daca dai click pe reclamele lor, probabil ca ai incercat sa te inscri intr-un sitem MLM care evident ca nu ti-a adus foarte multe venituri, poate ca si tu ai cautat vreodata pe Google cum se fac banii online, cum sa incepi o afacere online si altele. Ideea e ca in tot ce ai incercat castiga doar cei de sus, cei din varful piramidei, tu te vei alege cel mult cu un maruntis care nu iti este suficient nici sa-ti platesti internetul si energia electrica consumata.
Multi spun ca afacerile nu sunt pentru oricine, ca trebuie sa te nasti cu aceasta pasiune. Eu
nu sunt de acord, eu cred ca totul in viata se invata, de la primele ore ale vietii pana la ultimele, omul invata !
Tu de ce nu ai invata, ce te retine? E adevarat ca scolile din tara noastra in anul 2014 nu iti ofera atat de multe cunostinte pe care te poti baza, te intoxica cu multe informatii ce nu iti vor fi necesare in veci dar le inveti pentru a promova, asa e si in afaceri, daca nu te pricepi inveti pentru a face bani, pricipiul este acelasi .
Acum ca am trecut de stadiul de educatie ne lovim de o alta problema, banii.... o problema pentru toti, dar daca te documentezi putin pe Google o sa descoperi ca nu toate marile afaceri au pornit de la investitii de milioane de euro, marile afaceri au aparut din multa,multa pasiune si oameni care s-au dedicat trup si suflet afaceri lor.
Tu ai o idee de afaceri ? Cati bani iti trebuie sa o pornesti ? Daca ai ideea dar nu si banii, gandeste-te la ceva mai mic, o afacere " de sufragerie " cum se zice, munceste sa scoti din aceasta mica afacere atat de multi bani incat sa poti investi in ideea de amploare pe care o ai in cap, nu te lasa batut, trebuie sa fi motivat si neobosit, pana la urma muncesti doar pentru tine si nu imparti cu nimeni profitul, munceste pentru a-ti indeplini visurile, fi activ 18 ore /zi si ai sa vezi cum rezultatele vor veni.
Cele mai usoare afaceri de intreprins sunt cele online, pentru ca nu ai nevoie decat de un PC conectat la internet, si o idee buna, asta e tot, daca te-am pus pe ganduri incearaca sa iti dai seama inca de astazi ce afacere online poti incepe, pune-ti capul la bataie sigur ai o idee buna dar nu ai scos-o la suprafata inca !

Sper ca ai inteles ideea principala si te mai astept pe blog-ul meu sa discutam si despre alte probleme privind afacerile, motivatia si tot ce trebuie sa faci pentru a ajunge unde iti doresti.

Cu respect,
Axinia Marius Adrian

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentează, părerea ta contează...